Ding mee naar de SIGRA Diversiteitsaward 2018!

14-05-18
SIGRA - Diversiteitsaward

SIGRA reikt dit jaar voor de vierde keer de Diversiteitsaward uit. Deze prijs wordt één keer in de twee jaar uitgereikt aan vernieuwende initiatieven op het gebied van diversiteit. Met de Diversiteitsaward is een prijsbedrag van 500 euro te winnen om te besteden aan het project.

Voor wie?

Deelname staat open voor alle organisaties die bezig zijn met diversiteit en die werkzaam zijn in of gerelateerd aan de sector zorg en welzijn. De indienende organisatie  moet  uit de regio Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord komen, het werkgebied van SIGRA.

Voorwaarden

Het ingediende initiatief moet voldoen aan de volgende uitgangspunten:

  • laten zien dat er oog is voor diversiteit op het terrein van o.a. zorg- en dienstverlening, personeelsbeleid, onderzoek of ontwikkeling;
  • vernieuwend en/of verrijkend voor organisatie(-onderdeel);
  • inzicht geven in continuïteit en mogelijkheden voor borging; 
  • toepasbaar zijn in zorg en welzijn(organisaties)*.

Doe mee!

Heeft u een initiatief/project dat u graag wilt nomineren voor de Diversiteitsaward 2018 en dat voldoet aan de hierboven genoemde criteria? Geef dit dan voor 31 juli a.s. op.  Dit kunt u doen door:

  • de activiteit/het initiatief in maximaal 1000 woorden te mailen naar w.abdoelrahman@sigra.nl  onder vermelding van naam van de organisatie en uw contactgegevens;
  • daarnaast stuurt u een samenvatting in maximaal 250 woorden welke zal worden gedeeld met de LinkedIn groep “SIGRA Netwerk Diversiteit”. Leden van deze groep kunnen uiteraard deze samenvatting zelf posten (o.v.v. de naam van de organisatie) en kunnen de inzendingen van anderen lezen.

Een vakkundige jury bepaalt op basis van de criteria de winnaar. Wie weet mag u de prijs in ontvangst nemen!

Winnaar van de Diversiteitsaward 2016 was het initiatief ‘Diversiteitsnetwerk’ van Cordaan-VGZ. 

* De winnaar (organisatie) is bereid om kennis en ervaring over het  initiatief/project in SIGRA-verband te delen, tijdstip wordt in afstemming bepaald.