Doet u ook mee met de Week van Zorg en Welzijn?

13-03-19

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn 2019 plaats. Er zijn veel banen in de grootste sector van Nederland te vervullen dus deze week is hard nodig! Geïnteresseerden in werken en leren in zorg en welzijn zijn tijdens de week van harte welkom om te kijken waar de mogelijkheden voor hen liggen, want die zijn er volop. 

Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is het nieuwe gezicht van de Week van Zorg en Welzijn. Angela: “Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn.” De Week van Zorg en Welzijn staat dit jaar speciaal gericht op zij- en herinstromers. Daarom worden er netwerkevenementen, banenmarkten, kansenmarkten, speeddates tussen werkgevers en werkzoekenden, meeloopdagen en informatieavonden georganiseerd.

Doet u ook mee?

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk organisaties in Amsterdam, Amstelveen en Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord hun deuren openen tijdens de Week. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel op onze website!

Promotieactiviteiten

SIGRA zet diverse communicatiemiddelen in om de Week van Zorg en Welzijn regionaal te promoten. Zo wordt er geadverteerd in de gehele regio, in huis-aan-huisbladen en in de Echo. Daarnaast hangen er posters in de bussen, worden er flyers verspreid onder bibliotheken en is er online op Facebook een advertentie geplaatst. Nieuw dit jaar is de URL op advertenties over de week in onze regio die leidt naar de eigen evenementenpagina van SIGRA www.weekvanzorgenwelzijn.nl/SIGRA-Noord-Holland. Alle activiteiten van deelnemende organisaties aan de week worden vanaf week 8 vermeld. Heeft u uw activiteiten al bij ons aangemeld? Dit kan via opendagzorgenwelzijn@sigra.nl

Landelijke kick-off

Maandagmiddag 11 maart is de feestelijke opening van de Week van Zorg en Welzijn. Op Paleis Soestdijk komen de 14 zorgregio's uit het land samen. Vanuit iedere regio opent een Vaandeldrager officieel de Week. Stuk voor stuk zijn dit zorg- en welzijnsprofessionals met een bijzonder verhaal en hart voor het vak. Het openen van de Week doen we samen met Paul Haenen als dominee Gremdaat, de burgemeester van Baarn en Angela Groothuizen.

Heel Holland Zorgt op SBS6

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn wordt vanaf 2 maart, iedere zaterdag om 16.30 uur het tv-programma 'Heel Holland Zorgt' uitgezonden op SBS6. Dit jaar is er vanuit landelijk initiatief gekozen om meer aandacht te richten op de sector welzijn. 5 regio’s, waaronder SIGRA, werken hieraan mee en dragen welzijnsprofessionals aan die op beeld iets vertellen over het mooie beroep. Vergeet daarom vooral niet te kijken!

Lees meer over de Week van Zorg en Welzijn

Doet u ook mee met de Week van Zorg en Welzijn? | ZWPlus

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.