Komwerkeninzorgenwelzijn.nl compleet vernieuwd!

01-04-22

Met de vernieuwde website en loopbaanplatform willen we nog beter iedereen informeren die interesse heeft om te werken, leren of door te stromen in de sector zorg en welzijn. Neem direct een kijkje: www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl.

Een gezamenlijk doel met een gezamenlijke website

Als regionaal samenwerkingsverband hebben we een gezamenlijke opdracht: de sector zorg en welzijn in de Sigra regio’s:

Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Diemen en Amstelland voorzien van voldoende en goed opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals.

Bij deze opdracht hoort ook een gezamenlijke website, waarbij we ons als regio presenteren aan (potentiële) medewerkers en hen informeren over werk- en leermogelijkheden. Om met de tijd mee te gaan is de website compleet vernieuwd.

Informatie over werken en leren in de Sigra regio

Studiekiezers, studenten zorg en welzijn, zij-instromers, herintreders en zorg- en welzijnsprofessionals kunnen terecht op de website om alles te weten te komen over leren, werken en doorstromen. De informatie is zo ingericht dat de verschillende doelgroepen beter geïnformeerd worden, met mooie praktijkverhalen van én voor (potentiële) medewerkers in zorg en welzijn. Daarnaast geeft een evenementenkalender alle activiteiten in de regio weer waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

De vier doelgroepen

Voor werkgevers

Sigra-leden kunnen gratis en onbeperkt vacatures plaatsen op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om tegen lage kosten een automatische koppeling af te nemen. Dit raden we vooral aan wanneer er veel vacatures zijn. Ook niet-leden kunnen tegen betaling een vacature plaatsen. Zowel de website als de vacatures hebben een betere vindbaarheid door de vernieuwing.

Bovendien zijn er extra mogelijkheden voor Sigra-leden in de werkgeversomgeving zoals:

  • Het bewerken van een eigen werkgeverspagina om te laten zien wat jouw organisatie zo bijzonder maakt.
  • Het zelf inladen en beheren van wervingsactiviteiten in de kalender.
  • Het inzien van rapportages en statistieken met daarin het bereik van de geplaatste vacatures.  
     

Meer informatie of vragen?

Vragen over de ontwikkeling van de nieuwe website? Neem contact op met Roderik Berghegen of Sanne Janssen.

Een werkgeversaccount aanvragen en vacatures (laten) plaatsen? Mail dan naar info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl t.a.v. Renske van der Linden.

De ontwikkeling van de nieuwe website is tot stand gekomen met dank aan Tuesday Multimedia en Today.