Wie verdient volgens jou de SIGRA Samenwerkingsaward 2019?

17-06-19

Samenwerking is een van de kernwaarden van SIGRA. Daarom reiken wij ook dit jaar weer de SIGRA Samenwerkingsaward uit! Met de Samenwerkingsaward willen we de mooie samenwerkingsinitiatieven en degenen die zich daarvoor inzetten een podium geven én in het zonnetje zetten. De winnaar gaat uiteraard niet met lege handen naar huis en ontvangt een geldbedrag van € 1.000 om de samenwerking nog meer een ‘boost’ te geven.

De award wordt uitgereikt tijdens de SIGRA-Arbeidsmarktconferentie op 21 november 2019 voor een breed publiek: bestuurders, managers, beleids- en HR-medewerkers en zorgprofessionals.

Wie komt er in aanmerking?

De award is bedoeld voor iemand die zich sterk maakt en inzet voor samenwerking tussen verschillende organisaties en/of andere betrokken partijen, zoals onderwijs en gemeente. Het belangrijkste is dat de genomineerde personen aan de volgende criteria voldoen:

• Stimuleert en brengt regionale samenwerking op gang; • Heeft hart voor het vak en zet altijd de cliënt of patiënt voorop; • Levert een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van zorg & welzijn door zijn/haar inzet voor cliënten en/of collega’s • Zet zich actief in voor het gezamenlijk belang en opereert daarin organisatie-overstijgend.

Hoe draag je iemand voor?

Weet je wie je wilt voordragen en voldoet deze persoon de bovengenoemde criteria? Vul dan het aanmeldingsformulier in vóór vrijdag 21 september. We willen je oproepen om dit jaar vooral zorg- en welzijnsprofessionals voor te dragen voor de SIGRA Samenwerkingsaward!

Na aanmelding ontvangt je een bevestigingsmail. Begin oktober komen wij graag langs voor een kort interview en filmpje met de genomineerde(n).

De jury (bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren) kiest uit de ingezonden nominaties een gelukkige winnaar. Benieuwd naar de winnaars van voorgaande jaren? Bekijk ze hier!