Wie verdient volgens u de SIGRA Samenwerkingsaward?

07-06-18
SIGRA Samenwerkingsaward 2018

Ook dit jaar reiken wij weer de SIGRA Samenwerkingsaward uit. Deze award is bedoeld voor iemand die zich sterk maakt en inzet voor samenwerking tussen verschillende organisaties of instellingen. De award is in het leven geroepen om het belang van samenwerking als kernwaarde van SIGRA te benadrukken en de winnaars een podium te geven. De winnaar ontvangt een geldbedrag van €1000 om zo de samenwerking een extra ‘boost’ te geven. De award wordt uitgereikt tijdens de Ledenconferentie op 22 november 2018.

Iemand aanmelden?

Weet u iemand die aan de onderstaande criteria voldoet? Meld deze persoon dan hier aan! 

  • Stimuleert en brengt regionale samenwerking op gang;
  • Levert een belangrijke bijdrage aan Zorg & Welzijn als professional of als diegene die ertoe bijdraagt dat de professional zijn of haar werk zo goed mogelijk kan doen;
  • Is zich bewust van het onderscheid tussen gezamenlijk belang en organisatiebelang;
  • Draagt uit dat de cliënt of patiënt voorop staat en dat de kwaliteit van Zorg & Welzijn optimaal moet zijn.

Historie SIGRA Samenwerkingsaward

De samenwerkingsaward is de afgelopen jaren al aan vier personen uitgereikt die zich sterk maakten voor samenwerking:

  • 2017: Susanne Smorenburg, programmamanager bij het BovenIJ Ziekenhuis Voor haar jarenlange inzet in verschillende samenwerkingsverbanden om de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren.
  • 2016: Mariëtte Stokkermans, Strategisch adviseur P&O bij Omring Voor haar inzet voor de sectorplannen en het denken in kansen en mogelijkheden.
  • 2015: Elvira van Dusseldorp, manager Mobiliteit van Cordaan Voor haar initiatief voor het digitale mobiliteitsplatform Zorg Werkt Zeker; voor verbetering en stimulering van de regionale samenwerking.
  • 2014: Sylvia Bazuin, Hoofd Opleidingen van het (toen nog) Sint Lucas Andreas Ziekenhuis won de eerste Samenwerkingsaward  Voor haar open oog voor tegengestelde belangen, en het zijn van een ankerpunt van kennis en ervaring.

Lees meer over de SIGRA Samenwerkingsaward